2011-05-08
星期日兩條友無野做,咁就諗住試下將軍澳呢間牛陣.點左個最平既$78 餐咁就自動先黎一碟牛,同一碟豬,食物你都預左唔會高質素到邊最慶係臨尾簽單個小姐叫我地清埋碟牛肉佢喎,佢話佢地支持環保同唔主張浪費,如果唔係就要收多$50 咁就解釋俾佢聽:第一:碟牛肉係佢第一個 round 送(有成三十幾片),根本就大碟到食唔哂,而之後我地從來都無 refill/reorder 過任何肉類第二:枱面根本無其他食剩既食物小姐就即時睇番張單,話因為見你地都無order過其他碟數,但最好唔好浪費.態度差到無論,連隔離枱都忍唔住幫埋口我夠知唔浪費係好,但最大問題係其實每碟唔駛送咁大分量,佢就話d客會投訴(咁點解佢又要投訴我地呢?)喂大佬呀,佢既服務態度簡直係鬧客,以後都唔想再去食!叮囑各位,如果真係充滿冒險精神,亦都唔怕俾人鬧既話:記得要帶多個胃食哂佢送黎既肉先,唔係又會俾人訓話兼罰錢囉!!!!!
咁就自動先黎一碟牛,同一碟豬,食物你都預左唔會高質素到邊
咁就解釋俾佢聽:
第二:枱面根本無其他食剩既食物
喂大佬呀,佢既服務態度簡直係鬧客,以後都唔想再去食!