2022-12-17 82 瀏覽
餐廳位於油麻地彌敦道,提供多款親民化嘅西式菜式~ 裝潢以黃色為主調,令人感覺十分輕鬆,好適合大家過嚟放鬆心情,同三五知己享受美食🤪芝士牛肉漢堡幾有驚喜🍔 竹炭漢堡包賣相吸引,包皮外脆內軟,牛肉口感軟熟,牛味夠出而且切開後仲會爆汁添!搭配沙律同炸至脆身嘅薯條就完美了~ 西班牙風乾火腿伴哈密瓜沙律打卡一流,鹹鹹地嘅火腿包住香甜嘅蜜瓜,忍唔住一啖接一啖🥰 沙律菜都夠新鮮,配上黑醋汁感覺更加健康!黑松露野菌意大利飯份量十足,味道香濃,醬汁夠creamy,飯粒帶點煙韌,整體味道同賣相都唔錯👍🏻 值得一試呀!呢個set包括餐湯、麵包同嘢飲!值得一讚係個麵包,上枱時熱辣辣,而且估唔到咁鬆軟,唔使搽牛油都散發著淡淡嘅牛油香味,厲害😋