2022-06-04
一早已經見到呢間餐廳。。已經約晒朋友黎食。。但早一晚發生左啲唔開心嘅野。。講真唔想放朋友飛機。。所以我都有照出去食野。。但原來唔開心食咩野都無咩興趣。。但見到啲野食咁靚。。心情都好啲👍🏼👍🏼再加上食埋佢地落肚之後心情都靚晒。。佢個件蝦多士真係不得了。。有我最鍾意嘅蝦之餘仲有流心芝士。。肥都唔緊要。。最緊要好食😋😋2個人食野真係食唔到啲咩。。唯有黎多次啦。。因為我都有幾樣野想試下😋😋🥪ᗰOᒪTEᑎ ᑕᕼEESE ᑭᖇᗩᗯᑎ TOᗩST🍜ᑕOᒪᗪ ᐯEᖇᗰIᑕEᒪᒪI ᗯITᕼ ᒪEᗰOᑎGᖇᗩSS ᑭOᖇK ᑕᕼOᑭ☕️ᑕᗩᑭᑭᑌᑕᑕIᑎO 📍 Another One (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓地鋪=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdesser
已經約晒朋友黎食。。但早一晚發生左啲唔開心嘅野。。
講真唔想放朋友飛機。。所以我都有照出去食野。。
但原來唔開心食咩野都無咩興趣。。
但見到啲野食咁靚。。心情都好啲👍🏼👍🏼
再加上食埋佢地落肚之後心情都靚晒。。
佢個件蝦多士真係不得了。。
有我最鍾意嘅蝦之餘仲有流心芝士。。
肥都唔緊要。。最緊要好食😋😋
2個人食野真係食唔到啲咩。。
唯有黎多次啦。。因為我都有幾樣野想試下😋😋
🥪ᗰOᒪTEᑎ ᑕᕼEESE ᑭᖇᗩᗯᑎ TOᗩST
☕️ᑕᗩᑭᑭᑌᑕᑕIᑎO
📍 Another One (尖沙咀)
尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓地鋪
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#anotherone#anotheronecafe#tstfood#tstcafe#tsimshatsui#tsimshatsuifood#tsimshatsuicafe#尖沙咀cafe#尖沙咀美食
🥪ᗰOᒪTEᑎ ᑕᕼEESE ᑭᖇᗩᗯᑎ TOᗩST 🍜ᑕOᒪᗪ ᐯEᖇᗰIᑕEᒪᒪI ᗯITᕼ ᒪEᗰOᑎGᖇᗩSS ᑭOᖇK ᑕᕼOᑭ ☕️ᑕᗩᑭᑭᑌᑕᑕIᑎO