難得今日放假去旺角行吓街,之後下面見到8樓有間足球主題嘅餐廳幾吸引就上咗去啦,一入去見到全部都係阿仙奴嘅裝飾品,雖然我唔係阿迷,睇開英超嘅我都覺得好興奮個裝修環境冇得頂💛🙃   打開lunch Menu發覺都好經濟,就叫咗2個 lunch menu同啲小食食下😋😋C) 藍青口海鮮香草鮮茄意大利扁麵 $65蕃茄味好重好濃郁,海鮮有魷魚,蝦,同埋青口,好足料又冇腥味,性價比極高😛😛E) 意式香烤深海石斑魚柳 配意大利粉 $75魚柳一啲骨都冇,煎得岩岩好淡淡魚肉嘅感覺😋 另外佢配嘅配菜南瓜同埋蕃茄都好好食好甜,配埋個意大利粉好滿足好飽小食鹹蛋黃雞翼 $78鹹蛋黃味得黎又唔會太咸,煎得好香口好入味,鍾意食雞翼嘅一定唔可以錯過🤩芝士流心溫泉蛋大啡菇 $78中間切開一半嗰陣流心蛋啲汁同芝士同埋大啡菇入口超match,又唔會太膩☺️朱古力三重奏心太軟 $78最後忍唔住甜品試吓食過朱古力三重奏心太軟,嗰時都好飽兩個人分啱啱好,一切落去嗰陣勁多流心流出黎,超邪惡,另外佢甜品相嗰個點都係用足球場設計嘅,好有心思😎

C) 藍青口海鮮香草鮮茄意大利扁麵 $65

E) 意式香烤深海石斑魚柳 配意大利粉 $75