2010-07-10 23 瀏覽
前幾日男朋友搭巴士偶爾發現左呢一間咁好feel 既餐廳今日決定跟我一試.結果一試就愛上了! 餐廳環境簡直一流, 要穿過一條長長的木梯先上到座位區, 座位區只有10多張木台寧靜舒適既環境同街外又熱又噪既環境形成強烈的對比! 而且waiter 多是外國人, 感覺上自己就好似到了赤柱那樣我地2個人叫了一個fish fillet with potatos, 一杯latte, 一個lemon tiramisufish fillet 好新鮮, 好大條Latte 好香咖啡味, 附送一粒餅乾, 甜甜地脆脆地好matchlemon tiramisu 最好味! 好香lemon 味, 上層mosse 好滑, 炎熱夏天食好消暑! 價錢唔貴就有咁relax 既環境+咁好味既野食, 抵啊! 超鍾意~
前幾日男朋友搭巴士偶爾發現左呢一間咁好feel 既餐廳
今日決定跟我一試.
結果一試就愛上了!

餐廳環境簡直一流,
要穿過一條長長的木梯先上到座位區,
座位區只有10多張木台
寧靜舒適既環境同街外又熱又噪既環境形成強烈的對比!

fish fillet 好新鮮, 好大條

好多意大利食物& 酒賣!
Latte + 好脆既餅乾粒~
lemon tiramisu !!!!! 仲有一塊lemon 系上面!!
2010-07-10
好多意大利食物& 酒賣!
Latte + 好脆既餅乾粒~
  • lemon tiramisu