2019-09-28 84 瀏覽
係旺角行街想坐得休息下食下野,係附近行經呢間café未入夜店入面已經坐左七成滿,睇黎呢間café都幾有人氣,所以同朋友入去試下叫左個Eggs Benedict, 佢有流心蛋既效果,唯一未盡完美既係個蛋面有少少黑黑地,望落賣相冇咁吸引,但食落都係好食既😂呢個配左三文魚,下面係toast個種麵包黎,脆脆地,口感唔錯之後叫左個南瓜意大利飯,佢上面鋪左芝士碎同香草調味,個飯係黃色望落都好開胃,個飯既texture係好creamy濃郁最後叫左個凱撒沙律黎refresh 下😂我最中意係佢幫佢切開左d菜,唔係成塊咁上,可以方便女士食用上面有脆脆既麵包粒,芝士片同沙律醬🤗食落清新叫左杯菠蘿特飲,佢整到有漸變既效果,都幾令,但飲之前就要搞勻佢先總括黎講,呢間店都幾適合食下飲下野休閒談天說地,我入面仲見到有人係度温習tim😂睇黎唔止連鎖咖啡店 ,而加普通café都有人黎幫襯加温書喇
係旺角行街想坐得休息下食下野,係附近行經呢間café

最後叫左個凱撒沙律黎refresh 下😂
我最中意係佢幫佢切開左d菜,唔係成塊咁上,可以方便女士食用
上面有脆脆既麵包粒,芝士片同沙律醬🤗食落清新