2013-06-07 401 瀏覽
和男友睇完鴨鴨後, 遠離人多o既港口, 走進人流偏少o既亞士厘道揾食~以前o既平價三文治店, 上海面都無左, 就行到近街尾時, 見到有個木牌寫上面有tea set, 諗住樓上店, 上去望下啦~唔記得影個餐牌, 佢係2:30pm 就開始有下午茶, 直到6:30pm, 後就關門啦~ 價錢 $3x ~ $5x 多士 ~焗飯不等~我叫左個Heavy all day breakfast, 賣相唔錯, 都好飽肚 - 多士夠多牛油, 味道不錯, 夠熱 及香 - 焗豆 就是罐頭貨色吧~ - 德國香腸 及火腿 有d 咸, 但都唔錯, 肉質彈牙 - 沙律菜夠新鮮 - 雞蛋嘛... 一般啦, 佢好似無落鹽咁, 無咩味 - 烤蕃茄 好好味, 少少燶咁, 好正~整體算是不錯, 不過還可以好點啦~跟住我要左跟餐的橙汁, 應該係鮮榨的, 不錯!!睇番環境, 店內主要都係附近做野o既售貨員咁~ 似乎無咩人識嚟尼度~間唔中嚟到TST 想TEA 下, 尼度其實都幾好~記住呀~ 尼度唔開星期日 及 晚市的
- 多士夠多牛油, 味道不錯, 夠熱 及香
- 焗豆 就是罐頭貨色吧~
- 德國香腸 及火腿 有d 咸, 但都唔錯, 肉質彈牙
- 沙律菜夠新鮮
- 雞蛋嘛... 一般啦, 佢好似無落鹽咁, 無咩味
- 烤蕃茄 好好味, 少少燶咁, 好正~
整體算是不錯, 不過還可以好點啦~

跟住我要左跟餐的橙汁, 應該係鮮榨的, 不錯!!
間唔中嚟到TST 想TEA 下, 尼度其實都幾好~

記住呀~ 尼度唔開星期日 及 晚市的
2013-06-01