2020-05-23
中午喺港島食飯一定要訂位,雖然早左到但都可以馬上安排入座,非常滿意安排。冇諗過原來成日經過,佢就係喺上環A一出口隔離,交通非常方便。雖然要落地庫一層,但店面安排坐得比較疏落。雖然好多張枱,但唔會有好嘈雜嘅感覺所以方便傾偈。Lunch set選擇都差不多有十幾20個,非常之多,睇到眼花撩亂,唔知點揀好。最後同朋友一齊揀咗呢個海鮮龍蝦湯稻庭烏冬餐,跟餐仲有包嘢飲我哋揀咗烏龍茶。👉🏼主食:海鮮龍蝦湯稻庭烏冬烏冬吸晒啲湯味,食落濃濃地好香,但仍然保持到爽口彈牙嘅口感唔會好林,蝦,青口等等海鮮都非常新鮮,尤其是蝦唔會有好梅嘅感覺。👉🏼香芒三文魚卷芒果係好甜唔會酸,三文魚亦都好新鮮,配蟹子咬落卜卜聲,做得唔錯。雖然好多張枱,但上菜速度非常快,而且食完店家唔會收碟趕你走仲可以傾吓計。考慮到服務態度親切同埋仲有好多lunch set未試關係,已經約咗朋友再嚟幫襯
雖然要落地庫一層,但店面安排坐得比較疏落。
雖然好多張枱,但唔會有好嘈雜嘅感覺所以方便傾偈。
👉🏼主食:海鮮龍蝦湯稻庭烏冬
👉🏼香芒三文魚卷