2021-06-08
今日試左呢間西餐廳 可以即日book位 而且價錢相宜 我地就試左個尊貴二人晚餐餐廳燈光昏暗 都有d情調 坐位都唔會好迫 但見到d梳化都開始有d舊頭盤可以揀3款 我地揀左德國迷你腸 芝士拼盤 同埋香煎帶子味道不錯而且幾特別餐湯同埋沙律🥗 沙律揀左蜜糖芥末醬主菜個牛肉個質素好明顯比較差 可能係將貨就價既關係 而且望上去都幾乾身羊架就好少少 都算中規中矩甜品就有意大利芝士奶凍另外加左個生蠔🦪拼盤 有3款生蠔可以揀 我就揀左每款2隻 店員都有介紹番邊隻係邊款蠔 同埋食邊款蠔先總括而言 服務員雖然唔夠 但態度都好好 上餐會跟番客人食既進度同廚房溝通 會主動幫客人換碟 我覺得服務員好細心 除左主菜既質素中規中矩之外 我覺得呢間餐廳係呢個價錢定位黎講食得過 尊貴二人晚餐都只係$468 已包埋餐前酒 3款頭盤 湯同沙律 2個主菜 甜品同埋飲品😍 另一個二人晚餐仲平過呢個 旺角區黎講真係幾抵食 環境都唔會太過迫 又寧靜 可以去一試
餐廳燈光昏暗 都有d情調
坐位都唔會好迫 但見到d梳化都開始有d舊