2024-01-24 7 瀏覽
黎開旺角唔知食咩好 咁啱見到呢間餐廳嘅餐牌都幾吸引 於事入去試下啦!呢度係日式嘅裝修 餐牌嘅晚市推介有幾款菜式 係唔同嘅牛肉黎嘅 有石燒亦有火鍋入到去就聞到成間餐廳香噴噴 所以我地都叫左燒肉set!呢到嘅set 配左飯 亦都可以加錢配素飯流心蛋麵豉湯 同野飲!一上菜即刻聞到好香嘅燒肉味! 因為佢擺咗一嚿牛嘅脂肪係個石燒上面 咁之後燒嘅時候就唔怕會黐底! 呢度仲好貼心咁樣教你石燒四部曲!特級牛小排牛小排嘅數量都幾多 而且配咗白飯同埋醬汁 我地冇燒到全熟 燒得啱啱好 唔會好韌 而且好有牛嘅香味!極尚級黑松露吉列牛吉列牛外面嘅黑松露好入味! 一路燒一路已經聞到好香黑松露味!但係由於呢碟牛比牛小排厚 所以燒嘅時間就要耐啲!特別一讚呢度嘅店員非常之細心 每當見到爐火就嚟燒完嘅時候都會即刻幫你換火種!

入到去就聞到成間餐廳香噴噴 所以我地都叫左燒肉set!

特級牛小排

極尚級黑松露吉列牛
但係由於呢碟牛比牛小排厚 所以燒嘅時間就要耐啲!