2019-05-28 70 瀏覽
朋友鍾意食辣 但又想食下川辣以外既辣 於是我地就去左食印度菜😋間印度餐館就係阿士厘道 上到去 見佢環境都幾好 乾淨 闊落 👍👍本來仲擔心會吾識點菜 但原來餐牌中英對照 仲有埋相睇 幾好👍我地分別叫左印度芝士炒飯同印度酥油烤餅等左一會,店員攞左一大盤既酥油烤餅, 我地真有的驚喜😍大大盤又香又靚既烤餅都只係賣60蚊, 真可謂平靚正烤餅兩邊香脆中間鬆軟, 好好味, 烤餅仲配左4款醬料, 有辣有吾辣 任君選擇 值得一讚👍再過一陣 芝士炒飯都上埋枱,炒飯旁邊又係有醬料可以混著吃 炒飯微辣 內有印度芝士 不過, 印度芝士相對我地食開既歐美入口芝士味道遍淡旁邊既醬料係沙律醬 三樣加埋就會沖淡返炒飯既辣度😁可惜我地就只有兩人 食吾到太多 下次叫多兩個朋友 再試下其他印度菜式😋😋

我地分別叫左印度芝士炒飯同印度酥油烤餅

再過一陣 芝士炒飯都上埋枱,炒飯旁邊又係有醬料可以混著吃
旁邊既醬料係沙律醬 三樣加埋就會沖淡返炒飯既辣度😁