2023-04-19
鬧市中的高質靚啡☕️位於尖沙咀鬧市既café,除了供應午市主食Lunch Menu外,還有輕食、咖啡和甜品。店員親切有禮,café環境整潔乾淨,整間小店鋪滿咖啡既氛圍,食物飲品質素高,外帶堂食都可以。牛油果醬煙三文魚三文治 香脆既竹炭法包,夾住充滿牛油果粒既牛油果醬,配上足料三大片的煙三文魚和新鮮沙律菜,多重口感,大滿足軟殼蟹蟹肉忌廉扁意粉賣相和味道都令人十分滿意,軟殼蟹大隻,外酥內軟,不會過油,扁意粉掛滿creamy芝士忌廉汁,相當惹味Single Original Chocolate Peru 50% 來自秘魯的朱古力,口感綿密幼滑,朱古力味非常香濃,並沒有帶酸味,甜度固定但不會死甜Espresso Tonic大推cafe既咖啡,每杯用心經營,微苦中帶甜,冰涼中夾帶點刺激氣泡,感覺清爽,喝後非常醒神@triangle_coffee_shopTriangle Coffee 地址:尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖#trianglecoffee #cafe #hkcafe coffee #lunch #foodporn #instafood #foodblogger #blog
牛油果醬煙三文魚三文治
軟殼蟹蟹肉忌廉扁意粉
Espresso Tonic
@triangle_coffee_shop
Triangle Coffee
地址:尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖
#trianglecoffee #cafe #hkcafe coffee #lunch #foodporn #instafood #foodblogger #blogger #foodie #hkfoodie
#tst #tsimshatsui #hongkong #coffeeshop