2023-10-24
香港太多餐廳都係同隔離枱好近, 食飯都好難relax 到, 沒有很多空間感 。而今日就俾我揾到一日, 環境好 relaxing , 食物又好既餐廳。佢就係 Campsite非常之寬敞的一間餐廳, 而且佈置連食物design 都有去camp 同野餐感覺。今日中午, 行完街咁多人, 見到咁有空間感既餐廳, 緊係入去休息一下啦。我地得2個人, 所以一人order 左一個個main。餐廳環境100分。呢度用QR code 落單, 又唔會限時間, 好以慢慢黎 #1 露營者漢堡薯條 呢個set, 唔好似為唔飽, 真係好多薯條, 而且係粗身。除左個牛肉, 仲有bacon, 增加左口感同風味#2 烤雞意大利麵 意大利麵 係用香蒜橄欖油煮, 好香而同上的有2款雞肉, 唔油, 係一個非常健康既選擇下次多幾個朋友, 可以試下好camping feel 既side dish。提提大家, Campsite 係可以經openrice 訂位架, 又可以儲分啦!
呢度用QR code 落單, 又唔會限時間, 好以慢慢黎
#1 露營者漢堡薯條
呢個set, 唔好似為唔飽, 真係好多薯條, 而且係粗身。
除左個牛肉, 仲有bacon, 增加左口感同風味
#2 烤雞意大利麵
意大利麵 係用香蒜橄欖油煮, 好香
而同上的有2款雞肉,
唔油, 係一個非常健康既選擇