而家出街食飯,其實好多舖頭都好早收,今日就喺尖沙咀搵到呢一間由6pm開到12am嘅邊爐放題 - 齊齊滾,啱晒我哋呢啲夜貓😳有時收工收夜咗都搵到個位食好嘢♥️♥️收工咁辛苦,我一定會食好野慰勞自己!簡左呢個特選和牛盛火鍋放題($348),湯底8選1,仲係一人一鍋🥘🥘有辣有唔辣,任君選擇,我地就簡左個齊齊壽喜燒湯(超級入味👍🏻👍🏻)同埋藥膳養生雞湯(勁足料,好香😋😋)配料方面,有非常之多肉類提供😍😍😍😍任食和牛真係好正❣️❣️美國和牛肉眼、和牛肩胛、嚴選極上牛小排、封門柳、豬梅肉片、羊肉卷、黑毛豬 🐷🐷雞柳等等,仲有落完單係極快上菜,唔會慢吞吞😳😳 仲有大量丸類,蔬菜,甜品,水餃,雲吞,魚皮餃……..飲品都係任飲任食😋😋😋😋老實講,食得放題真係抵食最緊要🤣🤣叫得和牛呢個set我地叫左2 rounds左右都真係好飽😂😂牛肉質素高,鮮嫩,牛味足🐮🐮再加上餐廳無漏或者甩單情況👍🏻黎得夠足夠快,呢點係好值得我地再黎食😍😍聽朋友講佢上次嚟食有私房菜Hidden Menu😋不過我今日就冇食到啦😳😳臨走仲留意到佢有個室外嘅位置有啲燈飾閃下閃下超靚💡💡有好嘢食👍🏻又有靚環境👍🏻有酒飲🍻🍻真係啱晒成班friend嚟

臨走仲留意到佢有個室外嘅位置有啲燈飾閃下閃下超靚💡💡有好嘢食👍🏻又有靚環境👍🏻有酒飲🍻🍻真係啱晒成班friend嚟🥰🥰