2024-12-16
#慶祝 #聖誕 話說去完書展,瘋狂購物完🛍️當然要食餐好,所以就去到旺角呢間西班牙餐廳encore,呢度真係好靚又啱一家大細 #週末好去處!🍽️ 生蠔套餐上次嚟食咗個二人套餐,好抵食,今次見到佢哋有個生蠔套餐仲抵食😍生蠔套餐低至$138就有六隻新鮮即開生蠔🦪加杯紅或者白酒🍷🥂咁我哋慶祝買到好嘢,當然要食餐好,我哋叫咗半打布列塔尼蠔N3加杯白酒都只係$198,生蠔新鮮配埋白酒真係絕配!🍽️ Chill out set因為我哋食咗個飽飽嘅下午茶先過嚟食晚餐,所以都有啲飽,除咗生蠔套餐,我最想食嘅就係脆卜卜嘅chips同配埋杯signature檸檬啤酒🍻呢個Chill out set有脆炸雞翼,酥炸魷魚,脆卜卜薯條🍟全部都係Lisboy最愛嘅小食😛而我最愛就係酥炸魷魚啦,好有鮮味😋唔係好多地方可以食到㗎咋!仲有最愛清甜檸檬啤酒🍺🍽️ 溫泉蛋卡邦尼意粉驚Lisboy肚餓,叫多個佢鍾意食嘅主食,我哋拎走個半熟溫泉蛋先撈埋啲芝士粉、大啡菇、煙肉同埋卡邦尼意粉🍝真係夠晒Creamy滋味!Lisboy食完我哋先加返個溫泉蛋Max埋一齊另一種口感😋🍽️ 西班牙油炸鬼最後當然要叫返份甜品滿足成個晚餐😋叫咗一份西班牙
🍽️ 生蠔套餐
🍽️ Chill out set
🍽️ 溫泉蛋卡邦尼意粉
🍽️ 西班牙油炸鬼
最後當然要叫返份甜品滿足成個晚餐😋叫咗一份西班牙油炸鬼,外脆鬆軟,都係好懷念嘅味道,大量朱古力醬正呀🤤
🌟🌟🌟大優惠🌟🌟🌟
Like + Follow social media