星期五最啱搵間酒吧坐下食下嘢同朋友傾下計🍻。我地搵到堅尼地城唯一有得Shisha嘅地方叫Missy Ho’s!裝修仲行鬼佬👨‍🦱中國風🇨🇳,好特別!呢度室內位較暗,室外就比較光,影相📸就更方便。Philly Steak and Cheese Bao ($110)呢個真心正,有漢堡包🍔嘅味道但係用白飽上,入面有半溶芝士🧀仲有一塊大概7成熟嘅牛🥩,味道好突出,我地都好鍾意!Gyoza Dumplings ($140)日式煎餃配甜豉油,仲有泡菜令口味更豐富。用日式嘅煎法,只係個底脆身,其餘部分都有番餃子🥟皮嘅軟糯感。Spicy Salmon Dynamite Roll ($150)辣辣壽司邊個食,我要食🍣!辣味三文魚加上芝士醬真係極邪惡~三文魚嘅份量又幾多,夠厚身,感覺食落啖啖肉。Pork Belly Skewers ($60)豬腩肉用嘅調味料係甜甜啲照燒醬!🍢感覺有平時嘅照燒雞嘅種惹味程度。加上係腩肉附近所以肉質特別軟身。Prawn Lettuce Wrap ($120)呢個天婦羅🍤炸蝦就略為厚粉左少少,入面嘅蝦就依然軟身都係正嘅。Kara Age ($100)呢個唐揚炸雞本身應該落左啤酒

Gyoza Dumplings ($140)

Pork Belly Skewers ($60)

Prawn Lettuce Wrap ($120)

Kara Age ($100)
呢個唐揚炸雞本身應該落左啤酒炸,🍗感覺味道較重偏鹹,最好就叫番杯啤酒黎配番😛

Three Musketeers ($108)
Vodka, sole gin, orange, raspberry jam with Prosecco,我呢杯cocktail夠strong,賣相都唔錯🍸。

Missy Ho’s Lemongrass, Lime & Bitters ($58)
朋友呢杯非酒精類飲品,望落又幾refreshing🍹。

呢度真係間好有feel嘅酒吧/Shisha吧,食物方面作為fusion菜黎講整體都唔錯。訂座app長期有八折💰。

2020-09-25