一間充滿韓國風情,裡面嘅裝修環境好有韓式氛圍,主要用木系色調,配襯以乾花裝飾,整個空間都好似身處韓國咁。餐廳分為榻榻米區同埋普通座位區,適合不同喜好嘅客人。店員嘅服務態度都非常好,令人感到賓至如歸。.下面就係幾款我哋試食嘅美食同飲品:.🍓🧇 士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫呢款招牌打卡必叫嘅美食,配上cheese cake同埋草莓醬,外觀誘人。一啖咬落去,牛角包窩夫香脆可口,令人回味無窮🌟.🍙 鰻魚紫菜包飯入面包住青瓜、紅蘿蔔、魚糕、鰻魚,重點係飯比例佔好少,餡料超豐富😚.🍗 炸雞今次我哋點咗半半炸雞,甜辣味同蜂蜜味。雞肉嫩滑多汁,側邊仲配有脆卜卜嘅薯條。.☕️🍦 Affogato一冷一熱一甜一苦,呢款Affogato令人愛不釋口😚.🥤 Caramel milk shake上層有焦糖餅碎,下層milkshake口感滑順,唔會太甜👍🏻
下面就係幾款我哋試食嘅美食同飲品:
🍓🧇 士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫
🍙 鰻魚紫菜包飯
🍗 炸雞
☕️🍦 Affogato
一冷一熱一甜一苦,呢款Affogato令人愛不釋口😚
🥤 Caramel milk shake
半半炸雞