2011-01-20 17 瀏覽
麥記無想過寫麥記食評,只好讚重覆又重覆的電視廣告,令我再食麥記包包,以下有“...."係枱上廣告卡內容:黃金蜜糖芥未魚堡 ($19) "香脆肉嫩嘅特選黄金長魚柳". 魚柳真係長身,香及肉嫩,但唔夠脆及唔係太熱."伴以香口濃芝麻醬與軟香芝士,鲜味湧现,帶出頂級和階滋味“. 芝麻醬再濃香更加正,因部份醬汁流出包外,變成浪費 . “和階 ”層面太高,小弟get唔到 “鬆軟玉米長麵包 ”長包颇鬆軟, 但吾係好香.“與新鮮爽口生菜,配搭出軟與爽嘅特別囗感”“一咬,味覺享受極致提升!”生菜及蕃茄有少許水份,令件魚柳外皮唔算脆. 依,廣告卡欠講新鮮蕃茄?若以十九蚊計,整體當然合格,近期小弟食四十幾蚊漢堡包餐,包包水平有點升呢,所以會覺得呢個包細左D同無唔好味,不過食完唔口渴,就係淡淡地嘅好處.卡爸千奴咖啡 ($12)小第有飲其他咖啡店的拿鐵,會感到此種咖啡味吾夠,但杯咖啡吾夠熱先至較失望.位咖啡帥送到杯咖啡時, 個M字logo偏向一面,唔知係咪與我坐的位置,令運送路途瑤遠?十二蚊杯,好平註: 1.若想靜靜地享受咖啡樂,我覺得麥咖啡未係理想茶座,客人手拉及碰到坐椅時會發出巨响,嚇我一跳.2.有wi-
麥記
無想過寫麥記食評,只好讚重覆又重覆的電視廣告
,令我再食麥記包包,
以下有“...."係枱上廣告卡內容:
黃金蜜糖芥未魚堡 ($19)

“和階 ”層面太高,小弟get唔到

“鬆軟玉米長麵包 ”
長包颇鬆軟, 但吾係好香.

“與新鮮爽口生菜,配搭出軟與爽嘅特別囗感”
“一咬,味覺享受極致提升!”
生菜及蕃茄有少許水份,令件魚柳外皮唔算脆
. 依,廣告卡欠講新鮮蕃茄?
若以十九蚊計

卡爸千奴咖啡 ($12)
十二蚊杯,好平

註:
2.有wi-fi, 得免費二十分鐘,唔夠用
3.有幸遇到鄰枱不停講鄉下話的C奶
及幾位高談講股的長者,氣氛非常熱鬧
4.如趕時間食快餐,麥記係個吾錯選擇,但有公仔換畸, 會多D客人,令排隊時間多左.
魚堡廣告卡
魚魚堡
魚堡
卡巴千奴
2011-01-19
1 分鐘 (堂食)