餐廳: 醉鮮靚湯特色粉麵
資訊:

2023-12-22 589 瀏覽
假期突登過黎食個下午茶雖然呢間鋪出名食醉雞同豬手但個人口味比較中意食肉餅~下午茶好抵食,叫左秘制豬扒魚湯飯,另加小食肉餅秘制豬扒魚湯飯豬扒煎完都仲軟淋淋,肉質嫩滑~味道有d香料味,增加左豬扒風味魚湯加埋大量蝦乾食,鮮味十足,撈埋飯食好滿足!肉餅個人最愛餸菜,肉餅咸度岩岩好,煎到外皮香脆,咬落有肉汁~入面除左有肉仲有馬蹄,咬落爽口,口感極為豐富檸檬意米蜜大大杯,甜度剛好,意米可以幫助去濕,加埋新鮮檸檬,感覺好養生,而且跟餐只需加7蚊,好抵!
假期突登過黎食個下午茶

雖然呢間鋪出名食醉雞同豬手
但個人口味比較中意食肉餅~

下午茶好抵食,叫左秘制豬扒魚湯飯,另加小食肉餅

秘制豬扒魚湯飯
魚湯加埋大量蝦乾食,鮮味十足,撈埋飯食好滿足!

肉餅

檸檬意米蜜