餐廳: 魚米 (鈞德樓)
資訊:

2018-12-13 634 瀏覽
近日開始變凍,所以唔想再食一啲壽司等之類嘅冷嘅食物。於是就想試下呢一間主打魚湯米線嘅魚米餐廳。款式選擇有好多,亦都有一啲嘅肉燥飯,小食等等。佢哋最招牌嘅就係原條魚魚湯米線。因為唔係好肚餓嘅關係,所以都係揀咗個普通嘅魚湯米線。配答咗兩款餸菜。米線係偏淋嘅口感,未必個個鐘意。但我自己又幾鍾意,加上我轉咗做麻辣湯底,熱辣辣又暖笠笠嘅感覺好舒服。加上晚市嚟講價錢一啲都唔貴,應該會成為一間我固定成日都會食嘅餐廳。等我下次再試下佢啲原條魚米線先,哈哈。
近日開始變凍,所以唔想再食一啲壽司等之類嘅冷嘅食物。

於是就想試下呢一間主打魚湯米線嘅魚米餐廳。