餐廳: 德昌魚蛋粉
資訊:

2011-05-22 24 瀏覽
見到好多人在排, 我們也來湊熱鬧不用10分鐘就有台, 我見人人都叫魚旦, 所以我也來個魚旦及貢丸河, 而友人則叫了魚旦粉.魚旦-果真夠魚味, 雙併粉既魚旦粉是沒有魚片的, 友人有見我甘可憐, 就比塊魚片我.wow 魚片真的好香口, 魚味濃及彈口. 如果可以我下次一定是魚片粉.潮州貢丸, 真的好彈口比台式的平滑表面, 有點不同. 味及肉汁都很足, 連平時不喜歡食貢丸既朋友都說好.最suprised 既係油菜, $15大大碟真係食菜都食包, 難怪甘多人在排隧,最後不得不讚的是辣油,真的辣得很......下次我一定會試埋牛南汁另上既米粉
見到好多人在排, 我們也來湊熱鬧

魚旦-果真夠魚味,
最後不得不讚的是辣油,真的辣得很......
下次我一定會試埋牛南汁另上既米粉