2007-06-05 11 瀏覽
叫了一客大拖羅定食$200, 上到枱, 一看, 嘩, 竟然係一點肥肉都沒有的魚肉, 嚇壞, 立即叫人來換, 換回來的都只是肥少少的肉, 本來想收貨, 但想起好激氣, Otoro 係最肥的位置, 價錢同魚肉位差好遠, 你咁樣做即係騙子姐, 再叫人換, 個人竟然話條魚個Otoro位就係呢個位, 哈? 其實我唔係第一次來呢間食, 只係平時夜晚先會去食Otoro, 平時真係冇問題, 肥美, 入口溶化, 估唔到午餐時候會係另一回時, 唔通因為午餐時候冇日本人, 香港人好蝦d??? 再換後, 第三次後, 先至係正正式式otoro, 但係d雪仲末完全溶好, 咁大家話係咪唔話佢地就當人地傻仔先?希望大家下次去食otoro定食時睇睇d 魚肉係咪otoro 位置, 唔好比人當傻仔, 魚肉當魚腩賣都照收貨就笨了, 其實佢地d 吞拿魚係幾好, 可惜可惜