2018-06-27 420 瀏覽
響三家村水產食完一餐唔飽😅於是去隔離食過第二餐,是但求其下揀左入口個間海鮮檔買料,老闆娘(係卦)就帶左我地去哩間海鮮酒家。上左上層坐,不幸地隔離坐左枱潮洲人,以為間酒家大到幾萬尺,擘大個嗓門講野,極度搔擾😑。烚蝦:正常但我覺得唔夠新鮮,蝦肉好似有啲啲啲霉。蒜蓉粉絲蒸扇貝:都係正常,但...無豉油...其實係咪咁架?🙄唔好意思,唔記得係乜🐟。普普通通。豉椒炒蜆:無沙,啲獻汁唔會一pat野咁,唔錯。但唔夠熱。椒鹽鮮魷?鮮魷???大佬,墨魚黎架喎!本身海鮮檔個阿哥話無,話幫我地搵,最後搵左啲咁嘅野俾我地!你無魷魚得墨魚,你咪同我地講無,得墨魚你要唔要?而家咁樣完全係當客人係白痴!酒家侍應響度扮無知,話要問返海鮮檔。hello?你地有咩可能唔知呢?你地唔知,個廚都知啦下話?本來都唔想俾喊面,但食物質素普通再加上有欺騙之嫌,所以都要俾喊面。

烚蝦:正常但我覺得唔夠新鮮,蝦肉好似有啲啲啲霉。

唔好意思,唔記得係乜🐟。普普通通。

豉椒炒蜆:無沙,啲獻汁唔會一pat野咁,唔錯。但唔夠熱。

2018-06-21