開始放聖誕假,同男朋友去九龍灣IKEA買嘢,買下裝飾。行到夜晚想食燒肉,就去咗MegaBox嘅炑八。餐廳環境好大,我哋坐一個卡位,好闊落好舒服。而家餐廳同魷魚遊戲聯乘推出咗一個套餐,非常吸引,用魷魚遊戲做主題,好得意。套餐有齊牛肉、豬肉、雞肉,仲有魚肉同埋魷魚,真係應有盡有,滿足晒我所有渴望。新鮮魷魚店員會過嚟幫手燒,好快就熟,魷魚好新鮮,有淡淡海水鹹味,好彈牙,但一啲都唔會韌。深海鱈魚肉第一次韓燒嘅時候燒魚肉,出奇地魚肉燒完仲好嫩好多汁,係一個全新體驗韓式香腸細細條有啲似BBQ時候嘅脆皮腸安格斯外群肉呢個牛肉嚟到賣相好靚,果然燒出嚟好重牛味好濃郁。和牛牛肋條果然名不虛傳,和牛超軟腍又多汁,好容易咬。梨汁雞肉梨汁雞肉調味比較清淡,但係燒耐啲燒到雞皮脆卜卜,就做到外脆內軟月見牛腹肉呢一個係大片牛肉,雪花好靚,會配埋可以生食嘅日本雞蛋,好有壽喜燒風味醬油五花肉呢個豬肉超大驚喜,肥瘦啱啱好,同埋佢嘅調味我好鍾意,係蜜糖味,甜得來又嫩紅燈沙冰,綠燈沙冰兩杯沙冰都係紅綠兩隻顏色相間,沙冰打得好綿,中間仲會有一啲好似長條朱古力軟糖咁樣嘅配料,好新奇得意Front Man 椪糖曲奇雪糕就好似魷魚遊戲

新鮮魷魚

深海鱈魚肉

韓式香腸
細細條有啲似BBQ時候嘅脆皮腸

安格斯外群肉
呢個牛肉嚟到賣相好靚,果然燒出嚟好重牛味好濃郁。

和牛牛肋條
果然名不虛傳,和牛超軟腍又多汁,好容易咬。

梨汁雞肉

月見牛腹肉

醬油五花肉

紅燈沙冰,綠燈沙冰

Front Man 椪糖曲奇雪糕

就好似魷魚遊戲劇集入邊一樣,曲奇上面都有一個圖案,我哋自己可以邊食邊玩,雪糕奶味重好味!

除咗套餐有嘅嘢,爐邊仲有免費任加嘅泡菜蛋同埋芝士,配埋燒肉一齊食好邪惡好好食。而且仲有多款前菜同埋沙律,解油膩一流

除咗食得好之外,餐廳仲提供好多魷魚遊戲嘅周邊產品,可以購買包括記事簿Pat等等,而食滿$500亦都會有月曆贈送
2031 瀏覽