2019-08-12 24 瀏覽
同媽媽行開尖沙咀,佢想食海鮮,就搵左呢間試下。估唔到都ok, 原汁原味,最緊要夠新鮮一入去就見老闆同好多人既合照,好多明星。啲picture都好吸引入面啲裝飾仲好正一開始有醒胃小菜我地點左個套餐,一開始有黑松露蒸蛋。呢到蒸野會有專人幫你,唔洗自己郁手,正蒸緊,個蛋好滑,控制得好好之後就係蜆同蟲草花鮑魚。 真係好新鮮,超級甜,而且無沙,個鮑魚都幫你meet左內臟,非常體貼粉絲帶子! 我至愛,超鮮甜,啲粉絲索哂啲汁,好想再encore蠔,本人麻麻地蠔,但媽媽話好新鮮手打豬肉丸同墨魚丸。好彈牙,唔係出而急凍果啲,係食到有墨魚粒係入面仲有個蝦,不過無影相,都係好新鮮,好易mok殼。最後仲有尤魚同豆卜同絲瓜,絲瓜好甜,尤魚彈牙,豆卜無咩特別最後係個精華,可以簡粥底or湯底,因為驚太飽,所以簡左烏雞湯底,好足料,飲完無口乾果啲,唔錯下次試下粥底先
一入去就見老闆同好多人既合照,好多明星。

啲picture都好吸引

入面啲裝飾仲好正

一開始有醒胃小菜

蒸緊,個蛋好滑,控制得好好

蠔,本人麻麻地蠔,但媽媽話好新鮮

仲有個蝦,不過無影相,都係好新鮮,好易mok殼。

最後仲有尤魚同豆卜同絲瓜,絲瓜好甜,尤魚彈牙,豆卜無咩特別

下次試下粥底先