餐廳: 丼丼屋 (荷里活廣場)
資訊:

2024-06-26 259 瀏覽
最近比依間連鎖日本餐廳—丼丼屋嘅新menu吸引到😆喺九龍新界都有分店 好方便餐牌選擇都好多 樣樣都好吸引🥺✿ 贅沢三種吞拿魚定食 $118 ✿定食配有前菜同吞拿魚湯吞拿魚湯係有吞拿魚嘅麵豉湯👍🏻主食方面有三款迷你丼+ 赤身配醬油玉子丼 +赤身口感紮實 配埋醬油漬蛋濃滑蛋汁令赤身更滑更鮮味🤣+ 炙燒拖羅•拖羅蓉丼 +炙燒過嘅拖羅 帶出淡淡油脂 咬落依然軟腍拖羅蓉幼滑 配上香蔥減去油膩感🥹+ 特上中拖羅刺身丼 +厚切中拖油脂豐富 入口即溶👍🏻✿ 中拖羅刺身 $38 ✿食完吞拿魚刺身定食都唔夠喉 再嗌多一個刺身鮮甜冇筋 呢個價錢食到呢個質素真係幾抵🤓✿ 鰻重(並盛・定食) $116 ✿ 定食配有前菜 麵豉湯同果茶果茶酸酸甜甜 我覺得好啱女仔飲🍎鰻魚飯賣相好靚 鰻魚厚身冇碎骨啖啖肉👍🏻鰻魚燒汁好甜 鰻魚好入味

最近比依間連鎖日本餐廳—丼丼屋嘅新menu吸引到😆

厚切中拖油脂豐富 入口即溶👍🏻

✿ 中拖羅刺身 $38 ✿
食完吞拿魚刺身定食都唔夠喉 再嗌多一個刺身
鮮甜冇筋 呢個價錢食到呢個質素真係幾抵🤓
鰻重(並盛・定食)

✿ 鰻重(並盛・定食) $116 ✿
定食配有前菜 麵豉湯同果茶
果茶酸酸甜甜 我覺得好啱女仔飲🍎
鰻魚飯賣相好靚 鰻魚厚身冇碎骨啖啖肉👍🏻
鰻魚燒汁好甜 鰻魚好入味
贅沢三種吞拿魚定食
赤身配醬油玉子丼
鰻重(並盛・定食)