剛剛轉涼,又係我lee個火鍋怪出籠的時候!昨晚honey約我拍拖,打邊爐! 仲專登帶我去lee間有24個openrice笑臉的地方!6點幾去到,正門得幾張枱,但竟然已坐滿客,有d就係已經被人訂左枱的!!! 只好坐街邊後巷位,都好,有電視,又通爽d!唔知佢有乜出名,就直接問落單個哥仔,話佢知我地第1次嚟,叫佢介紹。最後叫左﹕(1)超級肥牛﹕好有牛味、很雪花,好正!!!(2)四寶丸﹕1碟有成16粒! 每款都好好味,尤其係個蝦丸,真係見到蝦架!(3)鮮雞腸﹕幾乎每枱都有叫,真係好得! 好有鮮味,好耐冇食過咁好味既雞腸嚟,好感動!!!(4)大花甲﹕非常甜及鮮,但美中不足係有少少沙,咬到我d牙好痛(5)象拔蚌仔﹕一般,有沙(6)唐篙﹕ok仲有一樣開心野,就係有枝裝可樂! 我覺得,可樂都係枝裝好飲d,因為夠氣!!!一定會再嚟!!!
剛剛轉涼,又係我lee個火鍋怪出籠的時候!
只好坐街邊後巷位,都好,有電視,又通爽d!
最後叫左﹕
(1)超級肥牛﹕好有牛味、很雪花,好正!!!

(5)象拔蚌仔﹕一般,有沙

(6)唐篙﹕ok

一定會再嚟!!!

四寶丸
鮮雞腸