2021-12-25 481 瀏覽
☺️呢間新派韓國燒肉店真係非常推介❤️由韓國人主理,味道有驚喜!🥳夜晚幾乎全餐廳滿座,店員都好NICE~服務周到😍特別推薦佢地既醬油蟹,好鮮甜!🤣以下係詳細嘅食評😍..▫️前菜&蛋餅(套餐送)⭐️ 強烈推介⭐️最值得一讚係佢地既係免費既前菜,總其有6款咁多,包括有泡菜、芽菜、魚糕、蘿蔔乾、沙律、鶴鶉蛋,味道碟碟都幾好食,特別係魚糕同鶴鶉蛋,好入味,而且係無限任添👍🏻超讚!.▫️醬油蟹(一隻)配紫菜飯 $250⭐️ 強烈推介⭐️呢款醬油蟹味道真係唔錯,醬油好鮮新,配蟹非常夾,完成食唔到腥臭苦味等,蟹膏都幾多,令人津津有味!而且配埋紫菜飯😚咸香芝士麻紫菜,撈埋生蛋黃,口感一流🥳.▫️ 2人套餐 $580⭐️ 強烈推介⭐️呢個套餐份量都幾多,2個人都未必食得晒!而且套餐價錢仲包埋生菜、蒜片、泡菜、辣醬等等,🤪可以夾住燒肉一齊食!而且店員都好貼心,定期都會行埋黎幫手燒肉!至於味道方面蜂窩五花肉係我心水推介,😏油脂豐富、口感軟嫩,而特級牛肋骨都唔錯,完成唔係鞋口貨色~性價比高!而牛胸肉大醬湯材料都好豐富,🥳裡面放了香菇、翠肉瓜、洋蔥、豆腐,絕對唔馬虎!😛-蜂窩五花腩-特級牛肋骨-甜南瓜沙律-牛胸肉大醬湯-柚子茶

▫️前菜&蛋餅(套餐送)
好入味,而且係無限任添👍🏻超讚!

▫️醬油蟹(一隻)配紫菜飯 $250
埋生蛋黃,口感一流🥳

▫️ 2人套餐 $580
-蜂窩五花腩