2018-07-17
住附近嘅朋友已經極力推介左好多次,今日約佢食飯,終於可以食到啦。佢真係隱世美食。係紅磡站開始行都行幾耐下先到,不過為左食好嘢!有咩所謂。佢就係座落係街嘅一邊,唔認真搵下或者唔熟地頭真係搵佢唔到,好在有朋友帶路。地方細細,不過好舒服。好彩早小小黎食,因為七點半已經坐滿客人,其間仲不停有人等位同買外賣!價錢都不錯哦,除左有招牌,仲有唔同嘅麵食配撘!好好飲呀依個真係!叫左雞翼,個碗都係細細的。但都有四隻大大隻嘅雞翼,辣味好足,同好香,正!唔食得辣嘅人要注意下。叫左豬肚同牛栢葉,36雙拼,好大份。好新鮮嘅感覺,個人最like 牛栢葉,爽,辣,正!豬肚咬口勁啲,朋友好like。招牌津市牛肉粉,叫左河源粉!果係仫招牌足料都唔止,而且湯底好飲,好香牛肉味。仲要真係好多牛囉!同高質蟹柳!河源粉好特別,好好食!!仲點小得貝榖粉絲呀!依個真係好好好好好好食!個湯好有鮮味,差小小飲曬,有十粒嘅蛤仔,有唔同嘅菇,好正!啲粉絲吸曬啲汁,好好好好好正,在場枱枱有一碗咁濟。打打下都吞曬口水啦我!食咁多嘢,埋單先二百一!炸炸!真高質,值得一食,希望小店可以一直保持水準!正!
價錢都不錯哦,除左有招牌,仲有唔同嘅麵食配撘!
好好飲呀依個真係!
河源粉好特別,好好食!!
仲點小得貝榖粉絲呀!
食咁多嘢,埋單先二百一!炸炸!
真高質,值得一食,希望小店可以一直保持水準!正!