2021-12-04
不論讀中學定係大學我都好鍾意食爭鮮 因為佢嘅價錢真係非常平民 迴轉壽司來講可以食到超滿足超飽 而唔係好似啲比較貴價嘅一樣要就住就住係咁計住budget 一啲所謂比較高級極尚嘅材料都只係雙碟價錢即係依然係10幾蚊咋 但係喺其他嘅壽司舖來講至少高級少少嘅食材都要成廿幾至30幾蚊不等 所以就算要等耐少少都依然覺得好抵 佢嘅刺身都有非常肥美嘅三文魚 佢啲花之戀都可以拍得住所謂日本過江龍嘅水準 另外佢嘅鰻魚真係非常厚身 口感一流 非常鍾意食芝士嘅我 亦都好鍾意佢哋成日都會推出一啲新嘅款式 例如有芝士帆立貝 今日啱啱試嘅芝士玉子燒超大舊!!唔會好似出面啲玉子燒咁一味得陣好甜好假嘅味道 而係少少真係出自蛋嘅甜味 再加上芝士嘅鹹味 成件事就係好美味!一啖大大啖咬落去超滿足~睇住身邊嘅朋友至少encore左成三舊都仲未厭😂😂雖然而家overall食材都貴咗 但佢嘅三文魚刺身一碟嘅價錢只係得兩片但係完全唔會係薄切 厚度非常合理 因為喺出面食幾舊嘅三文魚至少都成幾十蚊 但係喺爭鮮係可以瘋狂食 銀包都唔會肉痛😼