好少去鰂魚涌 唔知食咩好朋友帶我去KIN FOOD HUB一個集各式美食既美食廣場😎好多人氣食店都可以係到食到全部都用中央廚房製作採用有機同可再生農業食材致力推廣可持續發展既理念♻️KIN FOOD HUB好大 有成1萬8千平方尺大概有300個 位 環境寬敞舒適裝修 餐桌 餐椅都用上可再生物料落單可以用Kiosk/電話 真係各方面都貫徹環保既概念😇我地各自叫左主食甜品飲品1次過係到滿足我地想試唔同野既欲望 😎💥兩姊妹 麻辣蒟蒻涼皮配手撕走地雞肉及有機雞 @twinsliangpiltd 竟然有入選米芝蓮必比登推介2023既兩姊妹涼皮叫左個麻辣蒟蒻涼皮配手撕走地雞肉及有機雞 用上農場走地雞 雞絲鮮嫩好味😆涼皮晶瑩剔透爽口彈牙 加埋秘製麻辣汁 又香又麻 勁惹味😌💥Potaupho 越式蕃茄蟹肉湯粉 濃郁蕃茄湯底 有海量既配料蟹肉 肉碎 扎肉 魚片頭雜海鮮同肉類於一身 鮮味無限越南湯粉幼身 有D似米粉 好掛湯撈埋一齊食好鮮甜😎💥Cookie DPT 香芋牛奶布丁曲奇 @cookie.dpt大大塊曲奇 好香香芋味 鬆軟好味入面仲有牛奶布丁 煙煙韌韌滿足😎💥MOMO’s焦糖窩夫香蕉船呢個甜品賣相

好少去鰂魚涌 唔知食咩好

口感豐富 甜而不膩😉

💥Sunday's 梅酒高球
梅酒好香梅味 唔會太甜
食辣野飲岩哂 酸爽清新😆

💥Matchali柚子檸檬抹茶梳打 @matchali_hk
呢個配搭絕對係夏天必飲
睇落吸睛 飲落清新好舒服😀