2023-05-24
前排朋友話想嚟呢間餐廳打卡,今日就同咗佢哋食晚飯✨ 入到去見到粉紅色一片,好有少女心,位置相當寬敞唔使驚影到其他人📸 由於我有選擇困難症嘅關係,朋友直接揀咗兩個意粉,分別係煙花女意粉同香蒜大蝦意粉🤣 上菜之後忍唔住不停影相,因為擺碟實在太靚🤩 特別推介香蒜大蝦意粉,超級足料,每一隻蝦都做到爽口彈牙嘅感覺,意粉亦都唔會做得太淋,大蝦同埋意粉配搭非常配合,份量亦都好大🤯 兩個女仔食係完全夠飽👍🏼 絕對對得住呢個價錢!另外叫咗兩杯飲品,朋友想飲酒就叫咗lovehug😍 店員上杯飲嗰陣我哋都wa咗一聲,心形嘅杯加上紫色嘅酒真係冇得輸!我個杯lemonade亦一啲都唔普通,層次做得好好,調味都做得唔錯,唔會話好酸既口味,夏天飲簡直就係正👍🏼非常推介呢一杯夏天特飲🤤🤤🤤呢度唔止打卡靚,食物都好食,值得一讚!會再帶其他朋友嚟打卡🤣 有機會一定唔會再返嚟幫襯!非常鍾意呢度嘅佈局同埋setting!嘢食亦都唔錯,CP值非常高😽😽😽