2024-08-14
上次同朋友去咗呢間餐廳食晚飯。我哋揀咗食壽司。首先職人壽司盛$178/6貫:油甘魚、吞拿魚、鰤魚、魷魚🦑、蟹棒、海膽帶子 。6貫裡面有唔少我鍾意嘅魚類,好似油甘魚、吞拿魚同鰤魚等。個個都好新鮮同有質感,而且每款魚類個味道又各有特色。其中我尤其鍾意油甘魚,滑順同鮮甜。另外蟹。棒、魷魚同海膽帶子都唔錯如果你食量大D,佢哋嘅10貫裝更加值得推薦。$288/10貫:油甘魚、吞拿魚、鰤魚、魷魚🦑、蟹棒、海膽帶子、北寄貝、牡丹蝦、蠔、三文魚。北寄貝爽口,牡丹蝦鮮甜,蠔飽滿,三文魚就肥美。除咗壽司,佢哋嘅甜品同樣都值得一試。原味梳乎厘$88軟綿綿,整得好好。配埋特製嘅楓糖漿好甜好香! 飲品Mango paradise$58芒果味突出,酸酸甜甜幾好飲。
查看之前的留言 ()