2024-01-08
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️太古呢個地區匯集咗唔少精緻又有特色既多國菜餐廳🫶🏻今次就嚟到濠豐大厦呢到😆一試呢間隱世意式風情露天酒吧🥂❶I.F.C CHICKEN (ITALIAN FRIED CHICKEN) $128呢款炸雞比平時食到既炸雞更為乾身🐣而且炸漿較少 食落做到真正既啖啖肉🍗建議沾埋旁邊既醬汁一齊食💁🏻♀️食落酸酸甜甜更滋味🤔❷CALAMARI FRITTI $148魷魚圈炸至金黃色 睇落超大份💛外皮食落非常酥脆 魷魚又彈牙有口感🌟作為伴酒小食係一個唔錯既選擇👍🏻❸PARMA PIZZETTA $188巴馬火腿配上清新嘅火箭菜😈味道非常合拍 入口口感柔軟帶鹹香👄再配合芝士嘅味道同火箭菜🥬口感豐富 鹹度適中 🤭❹SALTED HONEY OLD FASHIONED $130(Bulleit Rye Whiskey, toasted salted honey, Amaro Montenegro)呢到cocktail既選擇好多🍹呢杯加入左蜜糖嚟調配🍯緩和Whiskey所產生的辛辣口感🙀不過對我嚟講 我覺得呢杯酒味好濃烈haha🤡❺AMALFI MOLITO $130(Havana 3 Year
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
呢杯加入左蜜糖嚟調配🍯
緩和Whiskey所產生的辛辣口感🙀
不過對我嚟講 我覺得呢杯酒味好濃烈haha🤡
❺AMALFI MOLITO $130
(Havana 3 Years Rum, fresh lime juice, fresh mint, vanilla syrup, passionfruit syrup, soda)
呢杯上枱既時候真係吸引到我既眼光👀
杯面擺左兩枝🚬咁既嘢 真係嘩左出聲😱
呢杯加入左橙汁、薄荷、香草糖漿、百香果糖漿等調配🤌🏻
飲落比較清新 岩曬我呢啲唔係好飲得既💁🏻♀️