2019-07-14
不嬲都知觀塘好多工業大廈有高質西餐, 但電訊一代廣場就真係未去過! 同事升職請食飯, 就揀咗呢間米芝蓮餐廳。餐廳環境好寬敞, 亦有啲弧形梳化位, 好適合5-6人嘅小聚。Lunch嘅選擇幾多, 我哋成班同事就一齊揀Set Menu。餐前嘅法包配上蛋黃醬食好開胃Appetizer揀咗Mushroom Soup with Gruyere Cheese Toast, 蘑菇味好香濃, 但多士就無嘜特別。Main Course方面叫咗Pan-fried Seabass. 香脆嘅鱸魚肉質好滑好juicy, 配菜嘅Ravioli皮厚薄適中, 唯一係份量比較少。整體嚟講食物唔錯, 但lunch set menu $250性價比唔算好高, 都係等下次慶祝嘅時候先再encore