鰂魚涌又開咗間新嘅馬來西亞菜,中午都幾多人食,新鋪開張一定唔會放過,去試吓先啦!🍴沙律 (6/10)店員姐姐放落枱唔小心整啲蕃茄仔,但係講咗聲唔好意思就走咗?冇諗住幫我換過?要出聲先至拎返個蕃茄仔俾我?😂😂酸汁同菜都正正常常,但切得好大嚿食嘅時候,唔方便,會hi到塊面。🍴 青檸參巴蒜香海鮮扁意粉 $98 (5/10)份量都足,成個意粉淨係食到辣味就冇其他味,鹹味青檸味蒜香都冇,比較淡口,個辣係中小辣會食到出汗,唔知係個醬汁落得太少定係調味失手,真係好似食緊冇鹹淨辣嘅意粉😂海鮮有青口,蜆同魷魚,正常唔腥,青口唔會太淋,蜆肉冇沙,魷魚彈牙有口感,調味上做返好就應該會好食😅🍴是日餐飲 桔仔茶 少冰少甜 (7/10)酸酸甜甜,正正常常,但冇咩桔仔味,不過就夠晒大杯,飲完好飽😂推薦指數: 5/10一般般啦,午餐價錢比較貴,味道就太淡了,要做返個調味先得。

🍴沙律 (6/10)

🍴 青檸參巴蒜香海鮮扁意粉 $98 (5/10)

🍴是日餐飲 桔仔茶 少冰少甜 (7/10)

推薦指數: 5/10
一般般啦,午餐價錢比較貴,味道就太淡了,要做返個調味先得。