餐廳: 囍雲軒 (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-09-21 225 瀏覽
一入到去就已經覺得個場地好靚裝修好新好Grand 好有設計感出面仲有戶外花園 場內仲鳥籠設計既座位HEYA鳥語花香下午茶 $228下午茶set果個係烏籠既三層架頂層有畫眉鳳梨酥餅 入面個餡好好食🍍食到有鳳梨果肉 又唔會太甜中層係雀巢流沙煎堆仔 炸得岩岩好唔會過硬 入面既奶皇好夠流心底層就有 鮑魚燒賣 蝦餃 菜苗餃魚翅餃 玫瑰花饅頭 各一全部都係水準之上😌好足料每件點心都係放係個迷你蒸籠入面 好精緻另外仲有個盆栽小蘿蔔入面係蘿蔔絲酥 Oreo餅乾碎做泥土蘿蔔絲酥外皮好酥化 入面又食到一條條既蘿蔔絲除左呢個套餐 都仲有好多款點心可以選擇價錢就由$22-$55不等
一入到去就已經覺得個場地好靚
裝修好新好Grand 好有設計感