坐喺泳池旁邊, 大大的太陽傘下, 🏖溫暖的陽光, 可愛的小麻雀 ,🐦紫紅色的杜鵑花 ,🌺⚘️🌷一齊享受一個鳥語花香的逍遙自助午餐。 雖然食物唔算多 ,但係都新鮮精緻 ,服務周到 。十二點食到兩點半, 從沙律開始 ,各種新鮮沙律菜,🥬🥒🫑🌶🍅🥕🌽撈醋汁,開胃又健康。中湯是紅蘿蔔老黃瓜排骨湯, 煲得超正 ,是這裡招牌菜,飲完一碗再一碗。 今日嘅海南雞特別出色, 皮薄肉滑, 有雞味 ,點薑蓉特別美味,加幾條正菜心,唔怕食滯。 印度咖哩青豆芝士加烤餅,和味醒神。 魚生刺身有肥美三文魚, 吞拿魚, 立魚 ,配青瓜壽司。 凍海鮮有海蝦 ,海螺 ,大蜆。 自助餐點少得燒牛肉, 一塊好薄嘅就夠啦,加黑椒汁,黃介辣,牛肉超嫩,美味非凡。最後食水果甜品,酸甜多汁的菠蘿是我致愛,麵包🍞布甸加香滑雲呢哪汁,食不停口,在鳥🐦語花香的環境,食得特別開心❤。