2022-01-24 52 瀏覽
前排係K11行完街,有d餓,於是就腳就去左 Floom Floom花香到食🍽️前前後後計埋今次,都已經泥左第3次啦🌸上次泥既時候,佢地既食物質素都提升左好多🐱今次泥食,發現佢lunch set加左新菜式😋🔸台式魯肉炸排骨漢堡配薯條 $102佢哋選用嘅係竹炭漢堡包🍔竹炭漢堡包係可以將有害物質吸收, 排出身體以外。 而且佢可以增加益菌嘅增生, 減低害菌嘅存在😇 排骨炸得好鬆脆, 食落口冇鬆肉粉👍👍 加埋少少台式滷肉醬,偏甜又鹹鹹地, 好滋味! 另外,佢嘅薯條都炸得好好食, 佢哋有提供三款醬可點, 黑松露醬,吉士醬同埋青醬😜😛 三個醬有都各有千秋😚😙🔸泰式咖哩老虎蝦意粉 $88佢呢款菜色係深入咗少少泰式嘅風味, 不過我自己本身食唔到辣🌶️ 佢既咖哩對於我嚟講有少少辣, 但係佢個意粉係好入味嘅👍👍 呢款都係新菜式🐱 上次嚟食都未見到有, 如果食得辣嘅人應該都會幾鍾意食嘅😝🔸Oreo曲奇奶蓋茶 (C) $58上面佈滿咗好多oreo既曲奇碎🍪, 底底下面係綠茶嚟嘅,成杯野飲都好夾,味道唔會話太甜👍唯一不足係杯野飲細杯左啲啲🌿🔸髒髒抹茶雪糕拿鐵 (C) $58哩度既Latte係唔苦嘅😝 上面有一個大

🔸台式魯肉炸排骨漢堡配薯條 $102

🔸泰式咖哩老虎蝦意粉 $88

🔸Oreo曲奇奶蓋茶 (C) $58

🔸髒髒抹茶雪糕拿鐵 (C) $58
哩度既Latte係唔苦嘅😝 上面有一個大大既抹茶雪糕🍦 跟住中間嗰層就好多cream, 撈埋一齊有三個層次嘅口感😉 而且佢造型好特別, 好適合打卡📸 不過佢嘅cream比較多,溶用得會比較快,影相要快手🎃