2013-06-03 133 瀏覽
特登早啲出門口趕水尾睇鴨仔,之後再去早餐,因為肥髀想睇玩具城,所以就近去食KFC,睇住開閘,我哋係當日第一個客人,地方好大,我揀咗向住無敵大海境嘅位置,真係超值!叫咗:XO醬A1常餐($34.8):有XO醬雞兩件,羅宋湯,餐包(可轉薯茸)汽水一杯!我哋要咗薯茸,個XO醬雞少少辣,皮煙韌,雞肉唔乾,幾好,蕃茄湯夠熱,裡面蔬菜幾多,重有兩件新鮮蕃茄,薯茸多汁,好軟滑,撈埋汁好味!兒童套餐4($19)(今日先知KFC有兒童餐)有磨菇飯一盒,加雞鎚一隻,飲品可以汽水、蒸餾水或益力多,或加$6轉鮮奶、tropicana蘋果汁或橙汁!我哋加錢要橙汁,件雞槌轉燒雞,點知肥髀話辣,食唔到,不過味道唔差架!磨菇飯比之前北角嘅多汁,磨菇好多,加上夠熱,好味!芝心火腿脆卷:另外加$8一件,我同魚佬各一件,因為要炸,所以經理比個號碼牌,炸好由職員送上!個卷剛炸好,熱辣辣,中間芝士雖然少溶,配火腿好食,但個脆皮太硬,中間部份都好啲,有芝腿平衡下,但頭尾無饀嘅好硬!,落單經理爽手!執食物速度亦很快!而且細心,比埋膠手套(唔係間間會主動比),我響舖內影相(寫食評嘛)樓面就阻止我,話鋪內唔可以影相(但無講原因,鋪內亦
,地方好大,我揀咗向住無敵大海境嘅位置,真係超值!

叫咗:
,薯茸多汁,好軟滑,撈埋汁好味!

兒童套餐4($19)(今日先知KFC有兒童餐

樓面就阻止我,話鋪內唔可以影相
(但無講原因,鋪內亦無標貼講唔可以影相
)我無理佢,佢亦無再進一步阻止,呢度響正玩具店門口,十枱有九枱都係家庭客!呢間分店食物質素已經比其他分店好!
2013-06-02