數數手指,原來幫襯咗寶膳都好多年,次次黎到鴨脷洲食晏,都會黎食佢呢個好抵食嘅西冷,以我記得~佢咁多年都保持喺大約呢個價錢㗎😚!餐廳由老闆親自打理,服務周到,環境都衛生,裝修都有特色嘅😄~呢度鋪仔細細,大約得10零張枱,所以成日都排長龍,係坐得迫少少啦😳⋯不過勝在上菜速度快,我見佢都不停番枱~如果唔想排隊,可以早啲開始食,12:50前離座,或者2:15後入座,仲有九折添🤪✨燒紐西蘭西冷牛扒🥩 $98牛扒我揀咗五成配黑椒汁,成塊手掌咁大嘅牛扒燒完都保持到個肉汁,軟硬度適中,唔會係用鬆肉粉拿到啲肉淋晒嗰隻,$98食到呢個水準,絕對冇得輸😍✨炸魚柳薯條🍟 $88個魚柳調味都唔錯,啲肉就算炸完都唔會好鞋身,薯條就正正常常😌~不過而家個魚柳得頭同尾係脆嘅😮‍💨,如果中間可以再炸得脆啲~就perfect 喇😗✨熱即磨咖啡☕️咖啡味好香濃😍~唔使加錢就可以試到老細親自調配咖啡豆沖嘅咖啡~大家有機會真係要試吓🤩CP價:🌟🌟🌟🌟🌟Encore機會:🔥🔥🔥🔥🔥環境氣氛:🧸🧸🧸🧸🧸🔖 #寶膳餐廳 (鴨脷洲) @bowlscafehk📞 28701588🔍 鴨脷洲鴨脷洲大街117號地舖#k_razyfoodie

✨燒紐西蘭西冷牛扒🥩 $98

環境氣氛:🧸🧸🧸🧸🧸

🔖 #寶膳餐廳 (鴨脷洲) @bowlscafehk
📞 28701588
🔍 鴨脷洲鴨脷洲大街117號地舖

#k_razyfoodie #k_razyfoodie 西餐推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #美食推介 #吃貨日常 #真實食評分享 #鴨脷洲大街餐廳推介 #拍拖好去處 #相機食先 #寶膳餐廳 #bowlscafe #抵食牛扒 #炸魚薯條 #即磨咖啡