2023-11-10
最近去咗南海如心酒店食buffet,個環境幾靚!裝修雅致,有高級餐廳感覺,buffet有多款食物揀,例如鵝肝,長腳蟹,壽司刺身,肉骨茶,咖喱牛,喇沙牛肉。食嘢嘅選擇真係好多,滿足到我啲味蕾。最令我印象深刻嘅係佢哋嘅鵝肝,口感好嫩滑,入口就融化,真係令人回味無窮。唔止咁,佢哋嘅甜品都不錯 ,佢哋有老婆餅,馬卡龍,慕絲蛋糕,哈根大師雪糕😂唔單止食物好,佢哋嘅服務都好一流!啲服務員好友善,笑容滿面迎接我哋,仲樂意答我哋問題同埋提供建議。佢哋嘅專業態度同周到服務真係令我感到好舒服同埋受到尊重。總括嚟講,南海如心酒店嘅餐廳真係好正!不論係環境、食物定係服務,佢哋都做得好好。如果你想食好嘢同埋有個愉快嘅用餐體驗,真係要嚟呢度試試。