2020-06-11 1753 瀏覽
呢間個樣係好似港式嗰啲冰室咁 佢入邊好多擺設都係細個嗰啲零食啊 玩具咁 連個餐牌都係細個九因歌個啲單行簿 勁多回憶😍😍但係我自己覺得佢嘅嘢食係似台灣嗰啲便當多啲嘅 所以有啲搞笑😂😂·台灣鹽酥雞扒糖心蛋肉燥飯$68我覺得佢個價錢冰室黎講比較貴🙊🤔🤔但係佢都真係幾好食 尤其係佢塊雞扒 真係會令我掛住😈係真係每一次去都係即炸 勁惹味 個皮係脆得黎唔會過份油膩 而且個調味都啱啱好🤤個雞扒本身都唔錯 好嫩 啖啖肉 之後佢都幾多肉燥嘅 係真係可以撈晒成碗飯 甚至有陣時食到底會比較鹹添🤣🤣同埋佢個伴碟用四季豆粒都幾得意 不過其實佢都好多飯下 女仔嗌少飯就岩岩好☺️·#rbyeat#rby台灣菜#rby灣仔·📍灣仔麥加力歌街1-19號加達樓地舖

台灣鹽酥雞扒糖心蛋肉燥飯$68
台灣鹽酥雞糖心蛋肉燥飯

#rbyeat
#rby台灣菜
#rby灣仔
📍灣仔麥加力歌街1-19號加達樓地舖
5 分鐘 (堂食)
台灣鹽酥雞糖心蛋肉燥飯