餐廳: 鹿角巷
資訊:

2018-08-22 109 瀏覽
鹿角巷嘅黑糖珍珠系列😍,你最想飲邊款味呢?(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯) . 之前去買黑糖珍珠鮮奶時,雖然想買另外果兩款,但成日都話賣晒,今次終於有機會,一次過試晒三款😝😝 . 我覺得朱古力味同抹茶味都麻麻😂😂,抹茶味弱而且係最唔夾既,朱古力味就好少少,但唔知點解我飲到啲珍珠好似有陣酸味,係咪變壞左呀😩😭 . 相反,黑糖珍珠鮮奶係最夾嘅😛,牛奶味香濃,而且珍珠仲有濃濃嘅黑糖味,仲好軟糯,飲左咁多次都咁中意💓💓 #黑糖鹿丸鮮奶 $28 #鹿丸可可鮮奶 $32 #小鹿出抹$32鹿角巷 地址:尖沙咀彌敦道27-33號良士大廈地下F舖 .

#黑糖鹿丸鮮奶 $28
 #鹿丸可可鮮奶 $32
 #小鹿出抹$32

鹿角巷
地址:尖沙咀彌敦道27-33號良士大廈地下F舖 .