2015-11-20
肥髀考試期間,做媽咪嘅我當然要幫佢打打氣,呢間麵包店未試過,來到之後店面好大,唔焗促,入面嘅麵包款式好多,比較歐洲式,外表唔精緻,帶點不規則的,夾好幾款麻糬波波,再到西餅櫃選西餅,西餅款式唔算多,樣子同麵包好大落差,非常精緻,揀好去到收銀櫃比錢! 店員去攞餅,入盒包好!麻糬入袋!八達通比錢方便!唔知點解個盒好似好難砌好,見店員砌好之後,啲紙邊都變型了少許!Strawberry & Lemon Cheese Libra($45)賣相好靚,食落味道好難表達,名字上嘅士多啤梨同檸檬都唔突出,但味道好統一,唔係其中一種味道做主角,蛋榚鬆軟!Baked cream cheese cake($45)芝士好滑,唔濃,有淡淡奶味,上面嘅奶忌廉好滑!但無乜味,要夾芝士餅食,夾埋一齊食好特別!好奶好滑好香!芝士+朱古力轉轉($15/5個):煙煙韌韌,芝士香,朱古力好濃!好味!食物味道好,當時店內好忙,店員保持有禮有笑容!難得!
肥髀考試期間,做媽咪嘅我當然要幫佢打打氣, 呢間麵包店未試過,來到之後店面好大,唔焗促,入面嘅麵包款式好多,比較歐洲式, 外表唔精緻,帶點不規則的,夾好幾款麻糬波波,再到西餅櫃選西餅, 西餅款式唔算多,樣子同麵包好大落差,非常精緻,揀好去到收銀櫃比錢! 店員去攞餅,入盒包好!麻糬入袋! 八達通比錢方便!
食物味道好,當時店內好忙,店員保持有禮有笑容!難得!