2022-09-28
耐冇食辣有條癮❤️🔥唔食得辣但想食啲麻麻辣辣嘅嘢😂水煮魚係個好選擇!🐷唇舌飄香水煮魚 $198超級大兜水煮魚,鋪滿辣椒紅噹噹當堂嚇一嚇,好彩食落麻大過辣,唔係剩係得個辣字🔥問店員姐姐依個係咩魚,姐姐話係無骨黑魚片🤭魚好滑而且彈牙,未試過食水煮魚啲魚可以做到又滑又彈🙈配料有萵筍、木耳、芽菜、薯粉,唔使叫白飯都夠飽😚🐷沙拉骨 $98叫多個小炒開心吓😍掙扎咗陣叫沙拉骨定係咕嚕肉,最後揀咗沙拉骨🤭呢度嘅製法先炸再包住甜酸醬汁,面頭再加上沙律醬🥗個炸粉好出色,即使我哋食到最尾個骨依然係好脆😚出面嘅沙拉骨通常都係直接撈沙律醬,呢度反而多咗甜酸醬,食落似咕嚕肉加沙律醬,雖然唔係平日食開嘅沙拉骨,但反而更加惹味開胃🫶🏻🐷金蒜手拍青瓜 $38以小食嚟講青瓜份量多,醬汁似口水雞醬,重芝麻味,呢一碟小食係店員姐姐介紹🧑🏻🦰有啲小食係Menu上面冇嘅,例如口水雞、雞絲粉皮,如果想食小食記得要問吓店員姐姐😜🐷珍寶大檸茶 $26好大杯凍檸茶!!連檸檬都有六大片!食辣嘢一定要飲好多野,依杯絕對夠你食晒成餐飯😚🐷芒果乳酸 $26有幾粒芒果爆珠做裝飾,飲落好重芒果味唔會淡茂茂😜慳妹攻略🐖✨晚市book咗枱有8折,抵到
🐷唇舌飄香水煮魚 $198
🐷沙拉骨 $98
🐷金蒜手拍青瓜 $38
🐷珍寶大檸茶 $26
🐷芒果乳酸 $26
有幾粒芒果爆珠做裝飾,飲落好重芒果味唔會淡茂茂😜
慳妹攻略🐖✨
晚市book咗枱有8折,抵到喊啊🤭