2020-01-13
1.店員仔細睇清楚有冇人攞左飛等緊位今日晏就過黎食 入到去攞位 攞飛 話兩位 企收銀既姐姐就叫我坐呀兩位 其他姐姐問出面有冇人等緊 收銀既姐姐話冇 咁我就信左佢坐左入去 我坐左陣先問我係未未齊人話我知出面有人等緊 叫我出去等 下一張到我2.叫客人出番黎 但冇補派飛Ok 我出去等 出到去 已經有pair客人等緊 攞住張飛 其實保險啲係未要俾番張飛我? 要我問先俾我?! 係未其實唔使俾飛我 因為認得我?如果我唔問佢攞飛 我係未要白等?3.員工冇口齒 等等下 有姐姐出黎問 我地等個啲人 齊唔齊人 最後我未齊人 佢就俾下一張飛既人 入左佢先 我想問咩叫下一張到我? 仲有我之前試過兩個人食 我入左去坐先都得 點解今次又唔得?一路都食開加藤屋 罷食吉家 但而家依間我都不了
1.店員仔細睇清楚有冇人攞左飛等緊位
2.叫客人出番黎 但冇補派飛