2023-04-25 68 瀏覽
之前細個成日買佢哋嘅曲奇🤪今次行街經過又試吓買啲新產品返屋企做早餐先!😚小編們一向都係煙靭控😆咩麻薯產品都鍾意食😍經過見到價錢又唔貴梗係試吓啦😼🧊朱古力麻薯波波 $28呢隻朱古力嘅麻薯波波唔似平時咁,成個包到都煙煙韌韌😼而係入邊放咗一舊麻薯同埋朱古力🍫嘅流心餡😍一咬落去,朱古力同埋麻薯即刻流晒出嚟🤤麻薯仲可以拉絲添🤩🧊芝士波波 $25除咗麻薯波波之外,芝士波波都係小編經常買來做早餐嘅選擇🤪朝頭早食返啲鹹鹹地嘅嘢,感覺上都易啲入口😙芝士🧀仲可以拉絲嘅添!喺舖頭最受歡迎嘅包包嚟㗎😆🧊麻薯曲奇系列 $58一直都想搵機會試吓啲麻薯曲奇🍪但係見到出邊買三十幾四十蚊一方又有啲貴喎🥲想食都唔捨得買添!🥹結果又俾我見到呢度$58已經有4大塊!即刻諗都唔使諗😙一定要食食食!我哋嗰盒有特濃朱古力、焙茶、斑斕同埋原味🤩而我最鍾意食嘅就係特濃朱古力🍫除咗曲奇超級濃朱古力味之外,上邊仲有啲朱古力粒粒㗎😆整體來講呢間嘅包包質素都唔錯,價錢又平,選擇又多啵!十分推介大家要試吓佢哋嘅麻薯系列❤️‍🔥📍 簡品堂 (灣仔)灣仔灣仔道154號南開大廈地下B號舖

🧊朱古力麻薯波波 $28

🧊芝士波波 $25

🧊麻薯曲奇系列 $58

📍 簡品堂 (灣仔)
灣仔灣仔道154號南開大廈地下B號舖