2018-10-04 308 瀏覽
正宗成都串串鍋🍢🍡 哩排天氣開始涼涼地就愈黎愈想食辣, 今日收工又黎左試新野🌶成日都睇好多人番大陸會食哩d一串串既火麻辣火鍋, 見到係香港都有得食就要食下啦~😋湯底有4款可以揀, 一場黎到當然就係要食麻辣啦😆 除左大中小辣, 其實仲有微辣可以揀, staff話因為湯底都真係比較正宗, 所以都suggest如果真係唔食得太辣又想試就可以叫微辣啦😜 火鍋既配料全部都係劃一左1個價錢, 自助係雪櫃拎, 埋單既時候就會1次過計數.. 但係因為食物質素關係, 有部份既配料係要落單先會有, 為免食物容易變壞~醬料方面係以麻油為主, 係自家既麻油🙂 2個女仔食其實哩到都已經飽左我地差唔多1半咖啦🤪 ( 可能係我地細食?haha ) 不過都真係極力推介大家一定要試哩個黑色既腸, 真係超好食 好香, 個皮都幾脆👅👅 另外係menu上面就叫左羊肉同鯇魚片~~ 新鮮👍🏻

醬料方面係以麻油為主, 係自家既麻油🙂

另外係menu上面就叫左羊肉同鯇魚片~~ 新鮮👍🏻