2019-08-22 185 瀏覽
餐廳舖位唔大, 不過客人基本上食完都唔會坐太耐所以都唔洗點等位👍🏿 餐廳既裝修主要用紅色為主所以第一眼見到都會覺得佢既食物係辣, 完全符合左餐廳既主題🌶 食物方面就要客人先去凍櫃度拎曬自己想食既配料, 麵同埋飲品, 之後再去cashier 俾錢💸 俾完錢店員就會俾個牌你, 之後返埋位等食就得嫁喇😏其實佢食物既配料選擇都算多, 價錢分別有幾大類✔️ 丸類$4/粒, 蔬菜類$6/小紮, 菇類及豆品類$6/份, 特色類$15/份, 粉麵類$6, 湯底$6, 飲品(跟任何食品)+$8我揀左墨魚丸, 花枝丸, 麻吉燒, 娃娃菜, 海帶, 豚肉(2塊), 台灣腸(2條), 薯粉, 天地一號, 麻辣湯(小辣) 合共$74💰湯既辣度對於我黎講啱啱好, 少少辣得黎又帶點麻, 好惹味, 係配料當中我覺得台灣腸係最抵食, 因為係兩條完整既台灣腸, 薯粉要係埋單果時同佢講煮”淋” D, 如果唔係就會太韌食唔到😣 總括黎講都幾好食, 不過價錢就略貴, 想試麻辣燙既朋友不錯一試

多款配料
2019-08-22